Vegetariánská kuchařka : 100 snadných italských receptů

To chci

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby a zpracovat všechny jejich jedlé části.Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev.

Hlavní autor: Mario Grazia  
Další autoři: Alberto Rossi , Luca Zanga , Martin Čížek , Academia Barilla
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 159 stran :
Vydáno: Praha : Naše vojsko, s.r.o., 2016
Témata:
Popis jednotky: Pod názvem: Academia Barilla
Obsahuje rejstříky
ISBN: 978-80-206-1594-7
?
Stav  Půjčeno do  Oddělení  Sbírka  Umístění  Více informací  Sign. 
Omezená dostupnost
Načítá se ...
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 569033
Prezenčně
Načítá se ...
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 385124