Klenoty klasické evropské kuchyně
Z dílny autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka přichází na trh zcela přepracovaný evergreen Klenoty klasické evropské kuchyně, výběr legendárních pokrmů, které dobyly svět. Poprvé jsme „Klenoty“ vydali v roce 2013. Kniha se stala kuchařkou roku, bestsellerem a později evergreenem mezi kuchařskými knihami. Získala ocenění u … celý popis
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 263 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2014
- Vydání:
- Vydání třetí
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 263 stran : barevné ilustrace, portréty ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-22-4
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20152720077 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20190610100453.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 150722s2014 xr ac e f 001 0 cze | ||
015 | |a cnb002720077 | ||
020 | |a 978-80-87737-22-4 |q (v knize neuvedeno ; |q vázáno) |z 978-80-87737-06-4 | ||
035 | |a (OCoLC)920663183 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.568(4) |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Vaněk, Roman, |d 1969 leden 11.- |7 xx0110388 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Klenoty klasické evropské kuchyně / |c Roman Vaněk ; fotografie Pavel Bílek |
250 | |a Vydání třetí | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Prakul Production s.r.o., |c 2014 | |
300 | |a 263 stran : |b barevné ilustrace, portréty ; |c 31 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut | ||
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
650 | 0 | 7 | |a evropská jídla |7 ph200803 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a European cookery |2 eczenas |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
655 | 9 | |a cookbooks |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Bílek, Pavel |7 mzk2006377716 |4 pht | |
710 | 2 | |a Pražský kulinářský institut |7 olak2012729677 |4 pbl | |
910 | |a ABA001 | ||
928 | 9 | |a Prakul Production | |
990 | |a BK | ||
996 | |a 2 |b 1002756080 |c 54 D 188701 |l SKLAD KLEMENTINUM |r sklad |s P |n 5 |w 002720338 |u 000020 |j NKC50 |t ABA001.NKC01002720077.NKC50002720338000020 | ||
996 | |a 24 |b 1003260529 |c III 222672 |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND |r sklad |s O |n 5 |w 002720338 |u 000010 |j NKC50 |t ABA001.NKC01002720077.NKC50002720338000010 | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002720077&local_base=NKC |
Podobné
-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-