Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořil soubor téměř dvouset receptů.

Hlavní autor: Roman Vaněk, 1969 leden 11.-  
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 191 s. :
Vydání: Vyd. 1.
Vydáno: Praha : Prakul Production, 2012
Témata:
ISBN: 978-80-905048-0-6
?
Stav  Půjčeno do  Oddělení  Sbírka  Umístění  Více informací  Sign. 
Omezená dostupnost
Načítá se ...
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 204271
Prezenčně
Načítá se ...
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 171537

Podobné