Foodstyling : současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 176 s. : barev. il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
2011
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-249-1543-2
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- K3 Bohumín - středisko KNIHOVNA
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna města Olomouce
- Knihovna města Plzně
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Třinec
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Masarykova veřejná knihovna Vsetín
- Městská knihovna Benešov
- Městská knihovna Beroun
- Městská knihovna Česká Lípa
- Městská knihovna Česká Třebová
- Městská knihovna Frýdek-Místek
- Městská knihovna Chrudim
- Městská knihovna Jihlava
- Městská knihovna Klatovy
- Městská knihovna Kutná Hora
- Městská knihovna Litvínov
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Nymburk
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna Tábor
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna ve Svitavách
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR (aktuální záznam)
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci