Foodstyling : současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik

To chci

Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Cara Hobday
Další autoři
Jo Denbury
Rob White, 1964-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
176 s. : barev. il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2011
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-249-1543-2

: