Technologie přípravy pokrmů 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy
Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 93 s., [16] s. barev. obr. příl. :
- Vydáno:
-
Praha :
Fortuna,
2009
- Vydání:
- 2., upr. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
- ISBN:
- 978-80-7373-066-6
Podobné
-
Speciality světových kuchyní
Jaroslav Řešátko
-
Speciality z mikrovlnné trouby ve skle Simax
Hana Sedláčková, 1925-2020