Technologie přípravy pokrmů 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy

To chci

Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Hana Sedláčková, 1925-2020
Další autoři:
Ladislav Nodl, 1929-2008
Jaroslav Řešátko
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
93 s., [16] s. barev. obr. příl. :
Vydáno:
Praha : Fortuna, 2009
Vydání:
2., upr. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
ISBN:
978-80-7373-066-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 194401
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 160995

Podobné