Laktóza a fruktóza : [co smím vůbec jíst a co mám vařit?]

To chci

Pokud i vy trpíte nesnášenlivostí potravin a pokládáte si často otázku: "Co vlastně smím jíst a co si mám uvařit?", pak v této knize najdete mnoho užitečných rad: * všechno o příčinách a symptomech intolerance laktózy a fruktózy, * doporučení, jak se stravovat a mít vše pod kontrolou, * tabulky zpracovávající obsah laktózy a fruktózy celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Herta Kramer-Priesch
Další autoři
Ingrid Kiefer, 1964-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
127 s. : barev. il. ; 24 cm
Vydáno
Praha : Grada, 2009
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-247-2487-4

: