Kuchařské suroviny a přísady

To chci

Systematicky řazený, bohatě barevně ilustrovaný průvodce všemi surovinami používanými v kuchyni od ovoce a zeleniny po maso a ryby včetně bylinek, koření a dalších nejrůznějších přísad a pochutin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Zdenka Podhajská, 1945-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
247 s. :
Vydáno:
Praha : Slovart, 2000
Vydání:
2. české vyd.
Edice:
Praktická ilustrovaná příručka
Témata:
Popis jednotky:
Seznam nejodlišnějších slovenských názvů
Fyzický popis:
247 s. : barev. il. ; 22 cm
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
80-7209-223-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 121579
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 H 198352

Podobné