Kuchařské suroviny a přísady
Systematicky řazený, bohatě barevně ilustrovaný průvodce všemi surovinami používanými v kuchyni od ovoce a zeleniny po maso a ryby včetně bylinek, koření a dalších nejrůznějších přísad a pochutin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 247 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Slovart,
2000
- Vydání:
- 2. české vyd.
- Edice:
- Praktická ilustrovaná příručka
- Témata:
- Popis jednotky:
- Seznam nejodlišnějších slovenských názvů
- Fyzický popis:
- 247 s. : barev. il. ; 22 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 80-7209-223-5
Podobné
Pestrá příroda : pro čtenáře od 9 let
Luděk J. Dobroruka, 1933-2004
Pestrá príroda
Luděk J. Dobroruka, 1933-2004