Nudle, špagety & spol. : teplá a studená kuchyně : zdravě - atraktivně
Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové. Dbáme-li o své zdraví, pak si alespoň občas můžeme uvařit těstovinu celozrnnou.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 87 s., [8] s. barev. obr. příl. :
- Vydáno:
-
Čestlice :
P. Momčilová,
c1999
- Edice:
- Pavla vaří a peče zdravě
Sešity zdravé výživy - Témata:
- Fyzický popis:
- 87 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 80-85936-21-6
Podobné
-
Pečeme z kynutého těsta
Pavla Momčilová, 1941-
-
Vaříme pestře z české zeleniny. 2. díl, Zimní a jarní zeleninové menu
Pavla Momčilová, 1941-
-
Vaříme z tofu bez cholesterolu : teplé a studené pokrmy, deserty
Pavla Momčilová, 1941-