Nudle, špagety & spol. : teplá a studená kuchyně : zdravě - atraktivně

To chci

Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové. Dbáme-li o své zdraví, pak si alespoň občas můžeme uvařit těstovinu celozrnnou.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Pavla Momčilová, 1941-
Další autoři:
Andrea Peková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
87 s., [8] s. barev. obr. příl. :
Vydáno:
Čestlice : P. Momčilová, c1999
Edice:
Pavla vaří a peče zdravě
Sešity zdravé výživy
Témata:
Fyzický popis:
87 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
80-85936-21-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 H 196943
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 385408

Podobné