Zajímavě o kávě, čaji a kakau

To chci

Druhé vydání rozšířilo první o kakao. Popisuje jeho prvotní domov, druhy, botanickou klasifikaci, pěstování i zpracování kakaových bobů. Rovněž kuchařské recepty jsou uvedeny. Přehledy vývozu a dovozu, rozlohplantáží,spotřebynajednoho obyvatele v různých zemích chemického složení zaokrouhlují vyprávění.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Zdeněk Žáček
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
249, [3] s. :
Vydáno:
Praha : Vydav. obchodu, 1962
Vydání:
2., upr. a dopln. vyd.
Edice:
Obchod a spotřebitel (Vydavatelství obchodu)
Popis jednotky:
15000 výt.
Slovníček odb. výrazů
Káva a čaj v číslech
Tb. měr a vah
S fot. a il. v textu
Fyzický popis:
249, [3] s. : [20] s. fot. příl. ; 8°

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad (retro)
I 153276

Podobné