Koření pro každé vaření
Svěže psaný průvodce odkrývá bohatou paletu koření pro naši kuchyni. Seznamuje s významem koření v moderní výživě, s jeho složením, účinky a možnostmi použití. Upozorňuje na málo využívané koření z naší přírody a uvádí různé směsi koření a kořenicí přípravky, kořeněné omáčky, másla, oleje, octy apod. Vyprávění … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 254 s. ;
- Vydáno:
-
Praha :
Práce,
1975
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Astra (Práce)
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
25000 výt. - Fyzický popis:
- 254 s. ; 8°
Podobné
-
Láska, partnerství a manželství
Jindřich Cibulec
-
ABC ručních prací
Ludmila Pešková
-
Receptář ve znamení zvěrokruhu, aneb, Sezónní kuchařka pro pokročilé
Alice Pinková, 1926-2001
-
Soužití tří generací
Jindřich Cibulec