20000 let vaření : o kuchyni a kuchařích

To chci

Bohatě ilustrovaná knížka o jednom z nejstarších umění - o umění kuchařském. Popisuje francouzskou, anglickou, maďarskou, německou i orientální kuchyni, stolování bohatých Římanů, středověký jídelníček, nápoje apod. Připomíná slavné kuchařské výrobky a jejich tvůrce, hlavní jídla staročeské kuchyně a uvádí malou galerii celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petra Pleskotová
Další autoři
Michal Kudělka, 1947-2001
Olga Davidová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
115 s., [15] s. obr. příl. : faksim., il. (některé barev.), portréty ; 21 cm
Vydáno
Praha : Albatros, 1976
Vydání
1. vyd.
Edice
Objektiv (Albatros)
Témata
Popis jednotky
Chronologický přehled
15000 výt.
Uživatelské určení
Pro čtenáře od 12 let

: