20000 let vaření : o kuchyni a kuchařích
Bohatě ilustrovaná knížka o jednom z nejstarších umění - o umění kuchařském. Popisuje francouzskou, anglickou, maďarskou, německou i orientální kuchyni, stolování bohatých Římanů, středověký jídelníček, nápoje apod. Připomíná slavné kuchařské výrobky a jejich tvůrce, hlavní jídla staročeské kuchyně a uvádí malou galerii … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 115 s., [15] s. obr. příl. : faksim., il. (některé barev.), portréty ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Albatros,
1976
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Objektiv (Albatros)
- Témata
- Popis jednotky
- Chronologický přehled
15000 výt. - Uživatelské určení
- Pro čtenáře od 12 let
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna archivu Národního divadla
- Knihovna Jiřího Mahena v Brně
- Knihovna Národního archivu
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Česká Lípa
- Městská knihovna Frýdek-Místek
- Městská knihovna Holešov
- Městská knihovna Mariánské Lázně
- Městská knihovna Znojmo
- Městské muzeum a knihovna Čáslav
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR (aktuální záznam)
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové