Vaření. [Díl] 3

To chci

Další svazek seznamuje dívky a mladé ženy se základními druhy potravin, které potřebují k přípravě pokrmů. Jsou to tuky, brambory, zelenina, luštěniny, houby, ovoce, obiloviny a základní těsta.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Maryna Klimentová, 1905-1987
Další autoři:
Joza Břízová, 1905-1983
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
123, [3] s. ;
Vydáno:
Praha : Práce, 1969
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Malá rodinná škola
Popis jednotky:
50000 výt.
S tb. v textu
Frontispice
Il. předsádky
Obálka a vazba: Vladimír Janský
Fyzický popis:
123, [3] s. ; příč. 12°

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 K 033508/[Díl] 3
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 190892/3

Podobné