Vaříme z luštěnin a obilovin
Sešit obsahuje předpisy na přípravu pokrmů z čočky, fazolí, hrachu, jáhel, krup, ovesných vloček, pohanky a rýže. Kromě předpisů na polévky, hlavní jídla, saláty, nákypy, moučníky apod. pojednává o správné úpravě luštěnin aobilovin a o jejich místě v naší kuchyni.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 31, [1] s. ;
- Vydáno:
-
Praha :
Práce,
1979
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Sešity domácího hospodaření
- Popis jednotky:
- Obálku s použitím barev. fot. Táni Martínkové navrhl Mojmír Čapek
80000 výt. - Fyzický popis:
- 31, [1] s. ; 4°
Podobné
-
Co vše z mletého masa
Dagmar Lánská
-
Vtipná pohoštění
Jiřina Jarešová
-
Zima se zeptá
Eva Šafářová
-
Co uvařit dětem
Eva Šafářová
-
Jablka, ořechy, med
Eva Šafářová