Vaříme z luštěnin a obilovin

To chci

Sešit obsahuje předpisy na přípravu pokrmů z čočky, fazolí, hrachu, jáhel, krup, ovesných vloček, pohanky a rýže. Kromě předpisů na polévky, hlavní jídla, saláty, nákypy, moučníky apod. pojednává o správné úpravě luštěnin aobilovin a o jejich místě v naší kuchyni.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Eva Šafářová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
31, [1] s. ;
Vydáno:
Praha : Práce, 1979
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Sešity domácího hospodaření
Popis jednotky:
Obálku s použitím barev. fot. Táni Martínkové navrhl Mojmír Čapek
80000 výt.
Fyzický popis:
31, [1] s. ; 4°

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 080361

Podobné