Houby v kuchyních světa

To chci

Předpisy na různá houbová jídla z našich i zahraničních kuchyní. Předpisy jsou uspořádány podle jednotlivých druhů hub a předchází jim podrobný popis houby, její vyobrazení, možnosti použití, případně upozornění na zvláštnosti úpravy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jiří Baier, 1937-
Další autoři:
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Jiří Winter-Neprakta, 1924-2011
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
133 s. :
Vydáno:
Praha : Práce, 1981
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Astra (Práce)
Témata:
Popis jednotky:
Kresba na obálce J. Winter
5000 výt.
Obálka a vazba Vladimír Janský
Fyzický popis:
133 s. : [24] s. barev. fot. ; 21 cm

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Absenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
SF II 025540
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 099824
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 257277

Podobné