Grilování

To chci

Kuchařské předpisy na grilování masa, ryb a zvěřiny spolu s recepty na pikantní studené omáčky.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Ladislav Nodl, 1929-2008
Další autoři:
Jiří Poláček, 1946-2016
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
31 s. :
Vydáno:
Praha : Práce, 1997
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Sešity domácího hospodaření
Témata:
Fyzický popis:
31 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN:
80-208-0435-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 051676
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 111836

Podobné