Grilování
Kuchařské předpisy na grilování masa, ryb a zvěřiny spolu s recepty na pikantní studené omáčky.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 31 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Práce,
1997
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Sešity domácího hospodaření
- Témata:
- Fyzický popis:
- 31 s. : barev. il. ; 25 cm
- ISBN:
- 80-208-0435-8
Podobné
-
Jablka, ořechy, med
Eva Šafářová
-
Saláty
Ladislav Nodl, 1929-2008
-
Vaříme z luštěnin a obilovin
Eva Šafářová
-
Vaříme, pečeme a grilujeme v mikrovlnné troubě : 184 předpisy
Ladislav Dekány
-
Ovocné pochoutky
Maryna Klimentová, 1905-1987