Pro pestrý stůl

To chci

Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Libuše Vlachová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
300 s., [16] l. barev. fot. příl. :
Vydáno:
Praha : Práce, 1979
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Astra (Práce)
Popis jednotky:
95000 výt.
Fyzický popis:
300 s., [16] l. barev. fot. příl. : il. ; 21 cm

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
SF II 049194
Absenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
SF II 019817
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 092182/2.ex.
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 248327/B
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 248327/A

Podobné