Zabijačka, aneb, Receptář vepřových hodů

To chci

Popis zabijačky, technologický postup porážky a zpracování vepřového masa s recepty.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Josef Dušátko
Další autoři:
Jiří Poláček, 1946-2016
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
32 s. :
Vydáno:
Praha : Práce, 1996
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Sešity domácího hospodaření
Témata:
Popis jednotky:
Název na obálce
Fyzický popis:
32 s. : barev. il. ; 26 cm
ISBN:
80-208-0416-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 135162
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 101749

Podobné