Zabijačka, aneb, Receptář vepřových hodů
Popis zabijačky, technologický postup porážky a zpracování vepřového masa s recepty.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 32 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Práce,
1996
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Sešity domácího hospodaření
- Témata:
- Popis jednotky:
- Název na obálce
- Fyzický popis:
- 32 s. : barev. il. ; 26 cm
- ISBN:
- 80-208-0416-1
Podobné
-
Vtipná pohoštění
Jiřina Jarešová
-
Vaříme, pečeme a grilujeme v mikrovlnné troubě : 184 předpisy
Ladislav Dekány
-
Ovocné pochoutky
Maryna Klimentová, 1905-1987
-
Klobásy a paštiky : 96 předpisů
Josef Dušátko
-
Vaříme z luštěnin a obilovin
Eva Šafářová