Křižovatka zdraví : vaříme makrobioticky

To chci

Příručka makrobiotiky se neomezuje pouze na správnou přípravu jídel, ale jednotlivé zásady jejich přípravy teoreticky zdůvodňuje.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jarmila Průchová, 1928-
Další autoři:
Karel Růžek
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
151 s. ;
Vydáno:
Praha : Bohemia, 1994
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Přehl. lit.
Fyzický popis:
151 s. ; 21 cm
ISBN:
80-85803-04-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 H 145211
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 337126

Podobné