Sója v naší kuchyni
Kuchařka obsahuje informace o nutriční hodnotě a složení sójových bobů, návody na přípravu sójových produktů v domácnosti a recepty na jednotlivé druhy jídel.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 126 s. ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Avicenum,
1989
- Vydání
- 1. vyd.
- Popis jednotky
- Zdobený tit. list
50000 výt.
Obálka Václav Šimice
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Jiřího Mahena v Brně
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Jaroměř
- Městská knihovna Klatovy
- Městská knihovna Mariánské Lázně
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Neratovice
- Městská knihovna Pelhřimov
- Městská knihovna Trutnov
- Městská knihovna v Českém Krumlově
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna Znojmo
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR (aktuální záznam)
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Univerzita Palackého v Olomouci
- Vědecká knihovna v Olomouci