Speciality světových kuchyní
Kniha obsahuje na 500 receptů světových kuchyní
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 298 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Merkur,
1988
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- 50000 výt.
- Fyzický popis:
- 298 s. : il. (některé barev.) ; 21 cm
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
SF II 044749 | |||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
I 302417 | |||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
54 H 409376 |
Podobné
-
Pokrmy upravené na roštu
Jaroslav Řešátko
-
Saláty
Ladislav Nodl, 1929-2008
-
Studená kuchyně
Ladislav Nodl, 1929-2008