Speciality světových kuchyní
Kniha obsahuje na 500 receptů světových kuchyní
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 298 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Merkur,
1988
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- 50000 výt.
- Fyzický popis:
- 298 s. : il. (některé barev.) ; 21 cm
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna města Plzně
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Holešov
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna v Českém Krumlově
- Městská knihovna Znojmo
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR (aktuální záznam)
- Souborný katalog ČR
- Středočeská vědecká knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci
Podobné
-
Pokrmy upravené na roštu
Jaroslav Řešátko
-
Saláty
Ladislav Nodl, 1929-2008
-
Studená kuchyně
Ladislav Nodl, 1929-2008