Sladké poklady české a moravské kuchyně

To chci

Recepty na přípravu tradičních domácích sladkých pokrmů, dezertů, buchet, koláčů, štrúdlů, bábovek, řezů, krémů a náplní.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři
Jana Vaňková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
175 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
Vydáno
Praha : Prakul Production, s.r.o., 2023
Vydání
Druhé vydání
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-87737-65-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1503.969