Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků

To chci

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Josef Jonáš, 1945-
Další autoři:
Jiří Kuchař, 1960-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
214 stran ;
Vydáno:
Praha : Eminent, 2020
Témata:
Fyzický popis:
214 stran ; 22 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstříky
ISBN:
978-80-7281-552-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1455.097

Podobné