Milovník čaje
Seznámení s historií čaje, nejznámnějšími druhy, správnou přípravou. Čaj jako speciální surovina ve dvaceti kuchařských receptech.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 239 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2020
- Edice:
- Pangea
- Témata:
- Popis jednotky:
- Pod názvem: čínský znak pro čaj (cha)
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky - Fyzický popis:
- 239 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
- ISBN:
- 978-80-7642-054-0
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna města Olomouce
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Městská knihovna Litvínov
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Třebíči
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská vědecká knihovna v Kladně
- Vědecká knihovna v Olomouci
Podobné
Pod kudlu! : 29 pozoruhodných operací v dějinách chirurgie
Arnold van de Laar, 1969-
Láska je na houby
Václav Láska, 1974-
Federer vs. Nadal : život a kariéra dvou tenisových legend
Sebastián Fest, 1971-