Kulinářský cestovní ruch : vybrané kapitoly
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 124 stran :
- Published:
-
Ostrava :
Key Publishing s.r.o.,
2019
- Edition:
- Vydání: první
- Subjects:
- Item Description:
- Pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová
- Physical Description:
- 124 stran : barevné ilustrace, mapy ; 24 cm
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografie
- ISBN:
- 978-80-7418-315-7
Institutions
- Library of Antonín Švehla (IAEI)
- Moravian Library in Brno (current record)
- Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
- National Library of Czech Republic
- Portal CASLIN
- Regional Library of Pardubice
- Research Library in Olomouc
- The Central Bohemian Research Library in Kladno
- The Research Library in Hradec Kralové
Similar
-
Mlékárenské technologie
Květoslava Šustová
-
Výživa hospodářských zvířat : návody do cvičení
Stanislav Kráčmar, 1948-
-
Horácká kuchařka
František Mořický
-
Mlékárenské technologie : (návody do cvičení)
Květoslava Šustová