Jakost brambor

Get it

Odborná bramborářská rukověť pro pracovníky ve výkupní organisaci, v laboratořích a státní jakostní inspekci. Obsahuje poučení o bramborářském zbožíznalství, o chemii bramborové hlízy i o laboratorních rozborech brambor a bramborové sadby. Věnuje pozornost botanice brambor, jejich třídění, výkupu i dopravě, dále chorobám, vadám full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Svatopluk Štampach
Other Authors:
Antonín Blecha
Document Type:
Books
Document range:
422, [2] s., příl. ;
Published:
Praha : SZN, 1955
Edition:
1. vyd.
Series:
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Physical Description:
422, [2] s., příl. ; 8°
Bibliography:
Obsahuje bibliografii a rejstřík

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-0346.919

Similar