Jakost brambor
Odborná bramborářská rukověť pro pracovníky ve výkupní organisaci, v laboratořích a státní jakostní inspekci. Obsahuje poučení o bramborářském zbožíznalství, o chemii bramborové hlízy i o laboratorních rozborech brambor a bramborové sadby. Věnuje pozornost botanice brambor, jejich třídění, výkupu i dopravě, dále chorobám, vadám … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 422, [2] s., příl. ;
- Published:
-
Praha :
SZN,
1955
- Edition:
- 1. vyd.
- Series:
- Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
- Physical Description:
- 422, [2] s., příl. ; 8°
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
Similar
-
Krechtujeme brambory na zimu : technická příručka pro skladníky
Svatopluk Štampach
-
Banány, citrusové plody, jižní ovoce
Svatopluk Štampach