Jakost brambor
Odborná bramborářská rukověť pro pracovníky ve výkupní organisaci, v laboratořích a státní jakostní inspekci. Obsahuje poučení o bramborářském zbožíznalství, o chemii bramborové hlízy i o laboratorních rozborech brambor a bramborové sadby. Věnuje pozornost botanice brambor, jejich třídění, výkupu i dopravě, dále chorobám, vadám … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 422, [2] s., příl. ;
- Vydáno:
-
Praha :
SZN,
1955
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
- Fyzický popis:
- 422, [2] s., příl. ; 8°
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej EDD
Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.
Podobné
-
Krechtujeme brambory na zimu : technická příručka pro skladníky
Svatopluk Štampach
-
Banány, citrusové plody, jižní ovoce
Svatopluk Štampach