Jakost brambor
Odborná bramborářská rukověť pro pracovníky ve výkupní organisaci, v laboratořích a státní jakostní inspekci. Obsahuje poučení o bramborářském zbožíznalství, o chemii bramborové hlízy i o laboratorních rozborech brambor a bramborové sadby. Věnuje pozornost botanice brambor, jejich třídění, výkupu i dopravě, dále chorobám, vadám…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 422, [2] s., příl. ;
- Vydáno:
-
Praha :
SZN,
1955
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
- Fyzický popis:
- 422, [2] s., příl. ; 8°
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Sign. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-0346.919 |
Podobné
Krechtujeme brambory na zimu : technická příručka pro skladníky
Svatopluk Štampach
Naše a cizí koření
Jan Kybal, 1927-2001
Trvalky v zahradě
Vlastimil Vaněk, 1918-1999
Banány, citrusové plody, jižní ovoce
Svatopluk Štampach