Maso

To chci

Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu pokrmů z hovězího a vepřového masa.Jednoduchá jídla z běžně dostupných surovin. Podrobně popsané recepty, názorné pracovní postupy. Další kniha autora a týmu českých šéfkuchařů z Pražského kulinářského institutu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři
Jana Vaňková , Pavel Bílek , Tomáš Novák , Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
Vydáno
Praha : Prakul Production, s.r.o., 2019
Vydání
Druhé vydání
Edice
Jednoduše & dokonale
Témata
Popis jednotky
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
ISBN
978-80-87737-40-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1434.943