Domácí špajzka
Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 307 stran :
- Vydáno:
-
Brno :
CPress,
2019
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Fyzický popis:
- 307 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
- ISBN:
- 978-80-264-2698-1
Podobné
-
Genetika ve škole : příručka k projektu Věda do škol (OPVK)
Kamila Procházková
-
Do hrnku a misky : dehydrované pokrmy zdravě a chutně
Kamila Procházková
-
Moderní česká kuchyně
Kamila Procházková