Receptář pro každý den
Obsah: Z historie receptářů, Recepty na polévky, saláty, recepty po našich předcích, které by neměly upadnout v zapomenutí, Kuře na jedenáct způsobů, Zeleninová jídla, Různé recepty na slané i sladké jídla, Třiatřicet kutilských nápadů, Recepty pro zdraví a dobrou pohodu, Pěstitelské rady do zahrady i do paneláku, Třiatřicet kutilských … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 5 sv. :
- Vydáno:
-
Praha :
SNTL - Nakladatelství technické literatury,
1991-1996
Brno : Rena - Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Od sv. III údaje o odpovědnosti: Přemek Podlaha a kol.
2. díl popsán podle dotisku v r. 1992 - Fyzický popis:
- 5 sv. : il. (některé barev.), portréty ; 21 cm
- ISBN:
- 80-85904-19-5
80-900760-9-2
80-03-00262-1
80-03-00663-5
80-901451-7-5 - Obsah:
- [I]. 1991. 283 s., [28] s. obr. příl. -- II. 1992. 304 s. -- III. 1992. 301 s. 75000 výt. -- IV. 1993. 301 s., [16] s. obr. příl. 50000 výt. -- V. 1996. 215 s., [32] s. obr. příl.
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
5. | 2-0968.433 | ||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2. | 2-0968.433 | ||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3. | 2-0968.433 | ||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4. | 2-0968.433 | ||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
1. | 2-0968.433 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
5. | TK-0249.455 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
1. | TK-0246.956 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2. | TK-0246.956 | ||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
3. | TK-0249.455 | ||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
4. | TK-0249.455 |
Podobné
-
Receptář pro 3. tisíciletí
Přemek Podlaha, 1938-2014
-
Receptář na celý život
Přemek Podlaha, 1938-2014