Snadno & rychle
Kniha renomovaného autora nabízí recepty jednoduché na přípravu rozmanitých jídel, jejichž příprava zabere zhruba půl hodiny času.Kuchařka zaujme svou jednoduchostí a perfektně zpracovanými recepty „krok za krokem“ každého milovníka dobrého jídla. Tentokrát zvláště ty, kteří během týdne nemají příliš času stát u sporáku.…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- ^^^svazky :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2018-
- Vydání:
- Druhé vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
- Fyzický popis:
- ^^^svazky : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-36-1
978-80-87737-57-6
Podobné
Legendy světové kuchyně
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-