Kapesní atlas hub
Kapesní atlas hub, který představuje naše nejznámější houby. Obsahuje základní charaketeristika, české a latinské názvosloví, informace o období růstu, poznávací znamení a odlišení od jedovatých druhů. Součástí jsou názorné barevné fotografie.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 304 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Ottovo nakladatelství, s.r.o.,
[2018]
- Témata:
- Popis jednotky:
- "Fotografie: Marie a Josef Erhartovi, Jiří Baier"--Tiráž
Obsahuje rejstříky - Fyzický popis:
- 304 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 15 cm
- ISBN:
- 978-80-7451-695-5
Podobné
-
Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti
Karel Adámek, 1905-1969
-
Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava
Miloslav Staněk, 1924-1987
-
Houby v přírodě a v kuchyni
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Houbařský atlas : 180 druhů jedlých a nejjedovatějších hub : 100 osvědčených kuchařských receptů
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Zmrazené potraviny : v průmyslu a domácnosti
Miroslav Smotlacha, 1920-2007