Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách a riziko onemocnění pro člověka

To chci

Příručka pro pracovníky v potravinářsví, kteří musejí konrolovat zdravotní nezávadnost potravin. Je zaměřena zejména na bakterii Listeria monocytogenes.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Josef Brychta, 1955-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
151 stran :
Vydáno:
Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018
Vydání:
1. vydání
Témata:
Popis jednotky:
Název z obálky
Pod názvem: Publikace pracovní skupiny pro bezpečnost potravin při ČTPP
Fyzický popis:
151 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-88019-31-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1407.492
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 0p
578/579 BRY 2-1407.492

Podobné