Vybrané faktory působící na konzistenci tavených sýrů = Selected factors influencing the processed cheese consistency : teze habilitační práce

To chci

Habilitační práce na téma faktorů působících na konzistenci tavených sýrů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Michaela Černíková, 1980-
Další autoři:
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Typ dokumentu:
Vysokoškolské práce Habilitační práce
Rozsah:
55 stran :
Vydáno:
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2018
Vydání:
Vydání: první
Edice:
Teze habilitační práce
Témata:
Popis jednotky:
"Obor: Technologie potravin"
50 výtisků
Fyzický popis:
55 stran : ilustrace ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografie
ISBN:
978-80-7454-728-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1405.937

Podobné