Moje zero-waste kuchyně
Trend zero-waste, čili nulového odpadu a maximální využitelnosti, obletěl celý svět a není snad nikdo, kdo by o něm v poslední době neslyšel. Kniha vás naučí, jak neplýtvat potravinami, a jak i ze zdánlivě nezpracovatelných zbytků vytvořit chutné jídlo. Dozvíte se vše o správném skladování potravin a jak nakupovat tak, abyste už … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 71 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Euromedia,
2018
- Vydání:
- Vydání první
- Edice:
- Esence
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obálkový podnázev: jednoduchý návod, jak neplýtvat jídlem
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 71 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
- ISBN:
- 978-80-7549-480-1
Podobné
-
Hygge : fenomén útulna
Signe Johansen, 1980-
-
Kniha květin
Rachel Siegfried
-
Kůže zblízka : vše o našem největším orgánu
Yael Adler, 1973-