Maďarská kuchařka : csárdás, gulyás, paprikás..., aneb, to nejlepší z maďarské kuchyně
Kniha kuchařských receptů na přípravu nejlepších maďarských jídel.Stručné představení základních charakteristických rysů maďarské kuchyně, přehled nejčastěji používaných surovin a koření. Seznam gastronomických a lidových festivalů a karnevalů. Předpisy na polévky, nejtypičtější masová maďarská jídla, rybí pokrmy, jednoduchá … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 103 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh :
- Vydáno:
-
České Budějovice :
Dona,
2018
- Témata:
- Fyzický popis:
- 103 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
- ISBN:
- 978-80-7322-205-5