Zelenina a luštěniny
Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu jednoduchých a chutných jídel ze zeleniny a luštěnin.Saláty, polévky, předkrmy, hlavní jídla. Názorné pracovní postupy přípravy. Další kniha Romana Vaňka a týmu českých šéfkuchařů z Pražského kulinářského institutu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- , , ,
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 95 stran :
- Z cyklu:
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2018
- Vydání:
- První vydání
- Edice:
- Jednoduše & dokonale
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
- Fyzický popis:
- 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-31-6
Podobné
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Maso
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-