Kulinárium

To chci

V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých receptech, které bezpečně zaujmou.Chcete být kuchaři, kteří nejen umějí dobře vařit, ale hlavně vědí, co se v jejich pánvi nebo hrnci děje, a umějí si poradit za všech okolností? Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vás celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
267 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm
Vydáno:
Praha : Sevruga, s.r.o., 2017
Vydání:
Vydání první
Témata:
ISBN:
978-80-906893-0-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1398.376