Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Bohumil Turek, 1935-2021
Další autoři:
Petr Šíma, 1942-
Irena Michalová
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
21 stran :
Vydáno:
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017]
Vydání:
1. vydání
Edice:
Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata:
Popis jednotky:
Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Fyzický popis:
21 stran : ilustrace ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-87719-58-9
978-80-88019-23-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1395.553

Podobné