Domácí uzení masa na grilu i v udírně

To chci

Fotografická kniha receptů na domácí uzení masa hovězího, jehněčího, vepřového, drůbeže, zvěřiny a dalších specialit.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Will Fleischman
Další autoři:
Květa Palowská
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
191 stran :
Vydáno:
Praha : Euromedia, 2017
Vydání:
Vydání první
Edice:
Esence
Témata:
Popis jednotky:
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
191 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
ISBN:
978-80-7549-077-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1394.544

Podobné