Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 26 stran :
- Vydáno:
-
Brno :
Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM,
2017
- Edice:
- Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy,
sv. 558
- Témata:
- Popis jednotky:
- Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická
- Fyzický popis:
- 26 stran : ilustrace ; 24 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-214-5460-6
Podobné
-
Základy ekonomiky výživy
Václav Novák, 1934-