Zavařování : podle našich babiček i moderně
Recepty na zavařování ovoce, příprava marmelád, džemů, želé, rosolů, povidel, nakládaného ovoce, pečeného čaje, zavařování a kvašení zeleniny.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 160 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh :
- Vydáno:
-
V Praze :
Fortuna Libri,
2017
- Vydání:
- V nakladatelství Fortuna Libri vydání první
- Témata:
- Fyzický popis:
- 160 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
- ISBN:
- 978-80-7546-096-7
Podobné
Pečeme s kváskem a kvasnicemi : od A do Z
Růžena Přibylová, 1970-
Sezónní kuchařka : vaříme od jara do zimy
Růžena Přibylová, 1970-
Vánoce : vaříme a pečeme tradičně i neobvykle
Růžena Přibylová, 1970-
Kuchařka naší babičky
Růžena Přibylová, 1970-
Babiččiny rady do kuchyně
Růžena Přibylová, 1970-