Polévkové štěstí : Power Food pro každé roční období
Téměř osm desítek receptů na nejrůznější druhy polévek.Podle autorky mají polévky vlastně funkci aperitivu, mohou příznivě působit na naše zdraví i duševní pohodu. Polévky je dobré vařit s ohledem na sezónně dostupné suroviny, aby byly v souladu s nastavením našeho těla. Na jaře polévky pročistí, v létě ochladí, na podzim … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 119 stran, 16 stran obrazových příloh :
- Vydáno:
-
Čestlice :
Medica Publishing,
2017
- Vydání:
- Vydání: první
- Edice:
- Pavla vaří a peče zdravě
- Témata:
- Fyzický popis:
- 119 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 23 cm
- ISBN:
- 978-80-85936-73-5
Podobné
-
Luštěniny + hrášek a fazolky ve zdravé kuchyni
Andrea Peková
-
Vaříme z tofu bez cholesterolu : teplé a studené pokrmy, deserty
Pavla Momčilová, 1941-
-
Vaříme pestře z české zeleniny. Díl. 2, Zimní a jarní zeleninové menu
Pavla Momčilová, 1941-
-
Zeleninové saláty : vitaminy pro zdraví po celý rok
Oldřich Dufek