Vyvážená strava a zdraví
Příručka zaměřená na vyrovnané a plnohodnotné složení přijímané stravy, připomíná též rizika nadváhy, ale i podváhy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- , , ,
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 37 stran ;
- Vydáno:
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,
[2016]
- Vydání:
- 1. vydání
- Edice:
- Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny - Témata:
- Popis jednotky:
- Název z obálky
Nad názvem: Česká technologická platforma pro potraviny, Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. - Fyzický popis:
- 37 stran ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-87719-44-2
978-80-88019-14-5
Podobné
-
Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu
Bohumil Turek, 1935-2021
-
Nutriční toxikologie
Bohumil Turek, 1935-2021
-
Pivo
Michaela Mezerová
-
Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich
Miloš Kavka
-
Lahůdkářské výrobky - tradice i trendy
Miroslav Čeřovský