Medová kuchařka : a vše co jste o medu nevěděli

To chci

Med má své místo ve výživě člověka odnepaměti. Již v dávné minulosti člověk využíval včely divoce žijící v přírodě k získávání medu. Sloužil jako potrava a v té době také jako jediné sladidlo. Dokonce byl uznáván jako zvláštní dar přírody k léčení ran a nemocí... V této 224 stránkové publikace najdete zajímavé informace celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jaroslav Vašák, 1947-
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
222 stran ; 21 cm
Vydáno:
Vendryně : Nakladatelství Beskydy, 2016
Vydání:
Vydání první
Témata:
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:
978-80-87431-37-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1376.715