Výroba potravin a nutriční hodnota
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 168 stran :
- Published:
-
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2016
- Edition:
- Vydání první
- Subjects:
- Physical Description:
- 168 stran : ilustrace ; 29 cm
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-7080-947-1
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
Stud. humanitních věd/4.patr
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1373.813 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1373.813 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1373.813 |
Similar
-
Obiloviny a luštěniny
Radmila Dostálová, 1968-
-
Chléb a pečivo
Josef Příhoda, 1938-
-
Zbožíznalství : stručný přehled pekařských výrobků
Pavel Skřivan