Výroba potravin a nutriční hodnota

Get it

Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Marcela Sluková
Document Type:
Books
Document range:
168 stran :
Published:
Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016
Edition:
Vydání první
Subjects:
Physical Description:
168 stran : ilustrace ; 29 cm
Bibliography:
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-7080-947-1

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
In-house only
Loading…
Stud. humanitních věd/4.patr
Sklad / do 1 hodiny
4-1373.813
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1373.813
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1373.813

Similar