Výroba potravin a nutriční hodnota
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 168 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2016
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Fyzický popis:
- 168 stran : ilustrace ; 29 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-7080-947-1
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Stud. humanitních věd/4.patr
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1373.813 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1373.813 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1373.813 |
Podobné
-
Obiloviny a luštěniny
Radmila Dostálová, 1968-
-
Zbožíznalství : stručný přehled pekařských výrobků
Pavel Skřivan
-
Chléb a pečivo
Josef Příhoda, 1938-