Výroba potravin a nutriční hodnota
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 168 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2016
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Fyzický popis:
- 168 stran : ilustrace ; 29 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-7080-947-1
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Akademie věd ČR
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní technická knihovna
- Souborný katalog ČR
- Středočeská vědecká knihovna v Kladně
- Vědecká knihovna v Olomouci
Podobné
Obiloviny a luštěniny
Radmila Dostálová, 1968-
Zbožíznalství : stručný přehled pekařských výrobků
Pavel Skřivan
Chléb a pečivo
Josef Příhoda, 1938-