Sýry a tvarohy

To chci

Informační brožura poskytuje přehled o hlavních skupinách sýrů, jak by měly sýry vypadat, jak chutnat a osvětlí základy jejich výroby.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Oldřich Obermaier, 1948-
Další autoři:
Vladimír Čejna, 1978-
Jiří Kopáček
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
27 stran :
Vydáno:
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2016]
Vydání:
2. přepracované vydání
Edice:
Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata:
Popis jednotky:
Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Fyzický popis:
27 stran : ilustrace ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-87719-43-5
978-80-88019-13-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1372.624
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1372.624

Podobné